SafeClick is een compleet concept voor valbeveiliging op hellende daken en omvat diverse veiligheidssystemen, alsmede diverse oplossingen voor werkplekinrichting.

SafeClick is een concept dat uit meerdere producten bestaat, waarmee zowel valbeveiliging als werkplekinrichting kan worden ingericht. Het SafeClick concept voldoet aan de norm EN-795 en omvat ondermeer de volgende producten:

  • SafeClick bevestigers waarmee een Bové-veiligheidshaak bevestigd kan worden op daken waar een veiligheidshaak niet op de traditionele manier bevestigd kan worden.
  • De SafeClick Band met adapters, als basis systeem voor zowel persoonlijke valbeveiliging als werkplekinrichting.
  • De SafeClick Steiger, gebruik makend van dezelfde band of een dakhaak, als werkplekinrichting voor werkzaamheden die op het dak uitgevoerd moeten worden.
  • Het SafeClick Net, gebruik makend van dezelfde band of een dakhaak, als werkplekinrichting voor werkzaamheden die op het dak uitgevoerd moeten worden, waarbij vrijuit op het dakvlak gewerkt kan worden. het net voldoet aan EN 13374 en kan tevens halverwege het dak gepositioneerd worden.
  • De SafeClick Loupe, waaraan een persoon zich kan bevestigen om vervolgens veilig op het dak te kunnen werken.
  • De SafeClick Kabel, willekeurig waar op het dakvlak aan te brengen, om veilig werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

SafeClick wordt geproduceerd door Dachfix GmbH, een Zwitserse vennootschap, dat garant staat voor veilige, duurzame producten die voldoen aan alle eisen die aan valbeveiliging gesteld worden.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van de functionaliteit van IMDV, op deze site kunnen systemen geregistreerd worden, kan gebruik worden gemaakt van de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering en wordt tevens de mogelijkheid geboden een gebouwdossier op te stellen (ondermeer met een App om de status en opzet van het dak in kaart te brengen). Dat vormt de basis voor een Dak RI&E, ook hier kan SafeClick u bij helpen!

Voor meer informatie klik hier

Contact opnemen